mysql veritabanından anahtar kelime / cümle yoğunluğu

0 Cevap php

Ben MySQL veritabanı esas ürünlerin bir katalog olmak, bir lamba kurulum var. Veritabanı değişiklikleri sık sık yeni ürünler eklendiği için, elle anahtar kelimeler ve popüler ifadeler bir listesini tutmak hantal. Bir anahtar kelime / cümle listesini tutmak için ihtiyaç iki yönlüdür: (1) google adwords ve diğer pazarlama girişimleri için, ve (2) siteme bağlantı yapısı için.

Ben bütün sitede arama için omurga olarak Zend Lucene noktasını kullanarak oldum. Bu anahtar kelime yoğunluğu ve / veya lucene kullanarak ifade yoğunluğunu belirlemek gibi şeyler yapmak mümkün mü? Ne başka bir arama motoru hakkında?

Ben arıyorum ne daha fazla netlik için, Diyelim ki dizüstü bilgisayarlar bir katalog var diyelim. Ben Dell Inspiron, Dell Latitude, Macbook, Gateway, Lenovo ve Acer dizüstü çeşitli modeller olabilir. Bir anahtar kelime yoğunluğu raporu için, ben kelimeleri "laptop" ve "notebook" popüler, hem de belki "Dell Inspiron" veya "Dell Inspiron dizüstü" ya da görmek isterdim "Lenovo dizüstü bilgisayarlar."

Herkes bir şey başlamak için tavsiye edebilir misiniz? Zaten veri indeksleme beri turumu vb Lucene, Sfenks, Solr, gibi tüm arama modülü dünyayı süzerek, ama ben yanlış yolda gidiyorum eğer ben bilmiyorum.

Teşekkürler!

0 Cevap