Çerçeve 4 kare ile PHP Çıkış Komut

0 Cevap php

Ben fantastik çalışan bir çalışma logout.php dosyası var, ben ancak (başlık, sol, orta, sağ) bir çerçeve içinde 4 çerçeveler kullanan yeni bir 'intranet tarzı' idari sitesine komut dosyası koyarak ile karşı karşıya duyuyorum sorunu.

Ben bir çözüm bulmak çok zor bir zaman yaşıyorum hangi karşılamak için gereken iki gereksinim vardır (evet ben çerçeveler bugünün tüketici siteler için emmek ama yinelemek için, bu her yerde widget ile bir iç sistem yönetim paneli için olduğunu biliyorum).

  1. Bir kullanıcı tıkladığında üst çerçevede düğme 'çıkış', TÜM sayfa sonra bir tek sayfa "home.php" yönlendirir hangi logout.php yöneliktir. Şu an itibariyle, logout isabet sadece benim istenen hedefe belirli çerçeve alır.

  2. Bir kullanıcı oturum açtığında, bir OTURUM değişkenleri oluşturulur ve ayarlanır true; sayfalar OTURUM olmadan ziyaret ediyorsanız [valide] = true, kullanıcı dışarı kaydedilir. Bu durumda IF Benzer şekilde yukarıda, ben logout.php yönelik tüm çerçeve gerekir.

(Bu tabii ki sadece devre dışı bırakılabilir ve JS güvenliği için gerçek bir ölçü değil gibi) javascript olmadan bunu başarmak için çalışıyorum.

Hiç kimse geçmişte bu sorunu ele?

0 Cevap