VirtueMart nakliye ile ilgili sorun

0 Cevap php

I want to set the shipping module in virtuemart. There is a problem in shipping.. As of I know, Virtuemart calculates the whole weight of the products added to cart by an user and then displays a shipping rate corresponds to the weight and the country where the user is from. The shipping rates are set in the backend by me.

Sorun çıkış sürecinde ortaya olduğu bir kullanıcı olan toplam ağırlığı varsayalım £ 6 ve kullanıcı İngiltere'den satın alma olduğunu, ancak VM yanlış nakliye oranı (aslında 6-10 £ veya göstermelidir 0-5 £ kadar söylemek gösterir ürünlerini eklerseniz Bazı bu aralık içinde bir şey) ancak ülke doğru bir şekilde görüntülüyor .. bu ben şaşırıp wat ..

Aksi takdirde ben VirtueMart yaptım bazı yanlış yapılandırma olduğunu düşünüyorum. Ben ne yaptığımı özetlemek olacak. Ben kadar arka-uç nakliye oranlarının batmıştı

say 0-5 pounds UK, 6-10 pounds UK, 11-15 pounds UK, 0-5 pounds US, 6-10 pounds US, 11-15 pounds US,0-5 pounds CN, 6-10 pounds CN, 11-15 pounds CN under a Custom Shipper Name.

Ben de İdare-> Yapılandırma-> Kargo-> olarak "bireysel yapılandırılmış taşıyıcıları ve oranları ile Standart Taşıma modülü. TAVSİYE!" Batmıştı Bu sadece .. Tüm diğerleri denetlenmeyen.

Bunun için bir çare tavsiye edin ...

0 Cevap