Benim ip adresi alınıyor

11 Cevap php

Ben bu yüzden benim ip 192.168.2.100 olan, küçük bir ağda bir bilgisayar var.

Ben benim gerçek ip almak için çalışıyorum. Ben no-ip müşteri indirmek ama bu sadece böyle basit bir şey için sorun bir sürü gibi görünüyor.

I http://www.ip-adress.com/ sayfa var ve bana verdi ip alınan bu php script yarattı.

Basit bir yolu var mı? C, WSH veya bir şey kullanarak ya. Veya php kolay bir yolu olup olmadığını söyle lütfen.

Ben ip olsun ben işten ip görmek böylece benim ftp sitesine yükledi edeceğiz.

11 Cevap

Hayır, gerçekten daha kolay bir yolu yok. Bilgisayarınız gerçekten arkasında kamu IP bilmiyor - orada o ve kamu internet arasındaki NAT tabakaların herhangi bir sayı olabilir. Bunu biliyor o 192.168.2.100 iletileri alır ve 192.168.2.1 de ağ geçidi üzerinden giden mesajları gönderir. Bu paket geçidini vurur sonra ne olur hiç bir fikrim var.

Tekerleği yeniden icat dikkat etmeyin, sadece bunun için, bir standard protocol, STUN (mevcut uygulamaları ile) vardır. Ayrıca bakınız Discovering public IP programatically.

Eğer ancak istedi oldukça ne hala ne istediğinizi için geçerlidir. Ben kurulum benim ev bilgisayarında bir GMail Notifier ve IP adresi Google acount eriştiğini görmek için hesap etkinliği sayfasına gidin. Güvenli, basit ve eserleri.

Eğer trafiği işlerken uzak site görünüyor nihai IP almak istiyorsanız o zaman tek yolu aslında uzak bir siteye erişmek için. Birçok durumda bilgisayarınızın IP bir proxy veya NAT sunucu tarafından değiştirilebilir oluyor farkında olmayabilir.

Ben her zaman NAT arkasında ise benim kamu IP almak için curl http://whatismyip.org kullanın.

Ayrıca IP almak için bu sayfaya erişebilirsiniz

http://www.biranchi.com/ip.php

Bazı yönlendiriciler UPnP aracılığıyla onların dış IP adresini söyle, ya da daha spesifik olarak, IGD protocol olabilir. Bir UPnP etkin yönlendirici sahibi olursanız, bu deneyebilirsiniz. IStaticPortMapping::get_ExternalIPAddress umut verici geliyor.

SNMP özellikli cihazlar da, onların IP adreslerini söyleyebilirim. Istemek için OSB olan IP-MIB::ipAdEntAddr.

Bunu yapıyoruz yolu muhtemelen gibi herhangi iyidir.

Eğer orada da bir web sitesi var mı - Sen Bir kamu FTP site var ki? Diğer seçenek kamu bakan sitede yerel makine erişimini bir php sayfasına sahip olmaktır. Php sayfası sensin doğrulayın ve sonra da dış IP kaydetmek için $ _SERVER ['REMOTE_ADDR'] kullanabilirsiniz.

Ne yazık ki, sunucu büyük olasılıkla kendi Harici adresi (bazı yönlendirici / ağ geçidi ile memba daha ayarlanmış olabilir gibi) gibi görünen ne tamamen habersiz olacak konum

Bu linke bir göz olabilir

http://ip-address.domaintools.com/myip.xml

O anda ne yaptığınızı daha ayrıştırmak için biraz daha kolay olabilir.

Ben başka bir makinenin açısından IP adresini çözmek nasıl düşünemiyorum. İşte bir kaç düşünce var:

  • Automate the loading of the ip-adress.com page and parse it
  • DynDNS Bak

Bilgisayarınız hop bir sonraki (genellikle yönlendirici iç ip) olan dışında o ve internet arasında yer alan herhangi bir NAT veya yönlendirme hakkında hiçbir bilgi yok. Bu sadece dahili adres hangi kamu adresine tercüme alır hangi hop de bilmiyor.

Bu nedenle herhangi bir dilde, arayabilirler basit işlev veya yöntem yoktur.

Sadece iki yolu başkasına sormak vardır. Nasıl?:

  • (Kendisi bir kamu ip için çeviri yapar çünkü) getiriliyor ve yönlendirici yönetici sitesinde sağ sayfayı ayrıştırma tarafından NAT yönlendirici değildir. Muhtemelen en güvenilir ve adil.
  • Getiriliyor ve bu http://dynamic.zoneedit.com/checkip.html gibi bir kamu hizmeti ayrıştırma, o seni görüyor nasıl harici bir bilgisayar değildir. VB komut bir örnek here.