Nasıl bir sunucu tarafı sürecine bağlı bir ilerleme çubuğu oluşturabilirsiniz?

0 Cevap php

Onlar çok daha kısa bir sayfa zaman aşımı zorlamak için kendi apache ayarları değişti ve şimdi belirli işlemler sırasında (rapor oluşturma, vb) ettik istemci gayet fazla 15 saniye (alması - Biz sadece bizim bulut ev sahibi ile bir sorun koştu ile, biz) çok büyük miktarlarda veri işleme koyuyoruz biz bir hata alıyorum:

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /administrator/index.php.

Reason: Error reading from remote server

Ben kodu hala arka planda düzgün çalışan doğruladı, ve bu gerçekten sadece bir zaman aşımı ev sahibi ile çift kontrol ettirin. Onların öneri backend kodu ile ilişkili bir ilerleme çubuğu oluşturmak için vardı; apache şey biliyor bu şekilde hala devam ediyor ve zaman aşımına uğramaz.

Ben sayfa yükleme olayları (yani tüm resim yüklendiği zaman, vb) ilgili ilerleme çubuklarını yapılabilir ama nasıl backend kodu ile ilgili bir ilerleme çubuğu oluşturma hakkında gitmek için hiçbir fikrim yok ettik. Tüm koskocaman sorgular yapıyorsun dahil olabilir çeşitli parçalar - Bu mvc php kodlu bir Joomla site ve konu modelin parçası neden olan koddur. Tabloları doğru endeksli ve sorguları optimize edilmiştir; Biz zaman aşımı limiti herhangi bir uyarı olmadan yarın 5 saniye için değiştirilebilir bir bulut sunucu üzerinde çünkü - sorun süreçler daha az zaman alır nasıl değildir. Ne yapmam gerekiyor aslında modelde yürütülüyor fonksiyonu ile ilişkili böylece ilerleme çubuğu oluşturmak için nasıl doğru yönde bana gelin kişidir.

Herhangi bir fikir? Ben kadar bu gider gibi tam bir acemi değilim.

0 Cevap