PHP ile yaptığınız gibi ben Python node.js ihtiyacınız var mı?

0 Cevap php

Ben bir süredir PHP kullanıyorum. Ve ben bir online oyun veya app oluşturmak için olmayan engelleme fikri kullanmak için onunla birlikte gitmek için node.js öğrenme düşünüyordum. Iki arada kullanarak bilgi yeraldığını vardır. Bir oyunun arka uç parçası olarak düğümünü kullanarak gerçekten oyun kullanıcıları gerçek zamanlı olarak birbirlerine karşı oynamak için izin verir, özellikle oyunun bazı yönlerini hızlandırmak olabilir.

Eh, son zamanlarda ben de (evet ben ellerimi çok zaman var) öğrenme Python içine bakarak edilmiştir. I gerçekten seviyorum php bu konuda üzerine pek çok özellikleri vardır. Ama php ile düşündüğünü gibi arka plan çalışması yapmak için node.js kullanımı için, ben hiç fazla bilgi bulamıyorum. Ben de python bazı diş özellikleri var olduğunu fark etmiş. Hala piton dünyasına çok yeni olduğum için, ben bile Python node.js gerekir? Can node.js özellikler bu tür işlemek python miyim? Ya da hala düğümünü kullanmanın faydası olacağını, ya da olur aslında need o.

I Python aramaya başladılar beri Bir yan not olarak, ben de düğüm gibi başka bir çerçeve olarak görünüyor bükülmüş keşfetti. Ama bükülmüş Python yazılır. Yani durumda da yukarıda daha iyi (bir kenara bükülmüş üzerinden daha uzun görünüyor ve düğüm daha kararlı olduğu gerçeğinden) olmak bükülmüş olacaktır. Ben sadece genel olarak bu düğüm ya da bükülmüş ya, tüm kullanarak değer demek. Ve böylece python ile diğerinden daha iyi olup olmadığını.

Büyük soru için özür dilerim, ama im bu alanda sadece çok emin ve n00b. Teşekkürler.


So as it stands, after reading the helpful answers, I see the following options: 1. PHP + JS 2. Python + Twisted 3. Python + PyJamas 4. Python + node.js 5. Node.js 6. Twisted

  1. Zaten PHP biliyorum ve onunla rahat yaşıyorum ve şu anda JS learnign duyuyorum. Bu, bu benim için büyük bir mümkün yoldu. Dilin genel özellikleri ben sevdim çünkü Ama ben de Python için uzak PHP eğilmişti.

  2. Ben düşündüm Bu seçenek oyuncu birbirleri ile canlı oynamak için izin ağ bağlantı noktasını işlemek için bükülmüş kullanarak, 3. daha makul olabilir.

  3. Bu sadece o kadar dont JS öğrenmek zorunda bırakıyor. Bana Whish bir anlaşma büyük gibi görünmüyor. Ive zaten çalışmaya başladı ve öğrenmek için onun zor değil. Ama gibi gibi şeyler karıştırma, bir soruda sözü edilen; ve {} potansiyel olarak bazı sorunlar olabilir.

  4. # 2, ama node.js. olduğu gibi Çoğunlukla ben oyuncuları canlı / gerçek zamanlı oyun oynamak mümkün izin ağ yönüyle ele düğüm eklenmesini bakın. Ve kod çoğunluğu python olacaktır.

  5. Bu tek dil rota olarak tek düğüm, js de bir göz oldu. Ama ya öğrenme ve python kullanarak aynı faydaları yok (i kullanabileceğiniz bir genel betik dili olan, ve bunu öğrenmek ve kullanmak istedim büyük nedeni design.A web üzerinden.).

  6. Ans 5. ama ben yorum okuma kadar bir tek TWISED rota düşünüyorsanız değildi. akla yatkın görünüyor ise, gerçekten ben öğrenmek istiyorum, iki dilin birini içermez. Python ve düğüm.

Yukarıdaki Ben gidebilir ana yolları gibi görünüyor. Şimdi hala gitmek için hangi yolu gerçekten emin değil im. Gerçekten düğümü ve python hem öğrenmek istiyorum. Bu yüzden ben sadece ayrı ayrı iki öğrenmek gerekebilir gibi görünüyor. Ama ben yine de bu proje için bir seçim almak gerekir. Ve şimdiye kadar sayıları 2 ve 5 sevme duyuyorum. 6 ile bir düğüm ve bükülmüş bazı çok benzer özelliğe sahip bu yana 5 civarındadır. ve 1 bir söz olarak ben zaten biliyorum thats çünkü. Ama ben zaten yeni bir şey öğrenmek istiyordum. Yani hala, gerçekten sayılar 2 ve 5. Veya 2 onun benzeri 4.. Hah, ben hala bazı ev ödevi yapmak gerekir. Belki de başka bir soru hak ediyor.

EDIT (9-19-2012): Ben sadece geliştirme için çoğunlukla node.js anda kullanarak söylemek, güncellemek istedim. Ve ben oyunlarda olduğu gibi, ya da eşleştirilmiş içerik düzenleme gerçek gerçek zaman gerek yok gibi, gerçek zamanlı sayfa güncellemeleri görünüm vermek için PubSub işlevselliği için Redis kullanma planı.

0 Cevap