Paylaşılan Google Takvim Secure

0 Cevap php

Ben bir küçük ölçekli web sitesinde çalışıyorum. Bu çok basit bir fikri vardır, kullanıcılar, ofis ve işçilerin iki takım, iki siteyi (the site is built with the Zend framework) acess için oturum vardır.

Sorun: Ben bütün kullanıcılar tarafından erişilebilir bir takvim olmasını istiyorum. Ofis personeli takvimi düzenlemek için güçlü olmak ve işçileri sadece takvimi görüntülemek için güçlü olmak.

Gerçekten esnekliği nedeniyle takvim için arka uç olarak kullanıcı google istediğiniz: ofis çalışanlarının bir çift yolda çalışmak (all have android phones) yüzden takvim bu kullanıcılar ile paylaşılabilir ve onların mobil cihazlar kullanabilirsiniz takviminizi güncelleştirmek.

The problem I've got is sharing the calendar with the workers. I wanted to embed the viewable calendar inside a secured page - but obviously the user would have to be logged in as a google user to view the calendar (it couldn't be public). I had hoped I could use the Zend_Gdata_Calendar but there doesn't appear to be an easy way to get the calendar view. Is there any way to do this? Would it be possible to get the website to auth with google and get an embeded calendar?

Ben de umduğu gibi belki düzgün değil - Zend_Gdata_Calendar yoluyla yeterince kolaydır - diğer tarafı ben ofis kullanıcıları takvime eklemek mümkün istiyorum.

Düşünüyordum diğer seçenek, farklı kullanıcıların farklı görevleri yapmak için izin, sonra muhtemelen bir jQuery Calendar Zend_Gdata_Calendar kullanarak edildi.

Bu durumda yardımcı olabilir orada herhangi bir iyi dersler var mı?

0 Cevap