Nasıl uygun seri üretimi amacıyla PayPal IPN ile etkileşim kurar?

0 Cevap php

PayPal IPN ile sorun biraz sahip. Ben yaklaşık bir milyon kez sıralanan bu sorulara varyasyonları gördüm, ama cevaplar ben arıyorum değil. Her zamanki gibi, bu yanlış bir şey ile ilgili bir soru soran bir durum olabilir, ama ben orada yardımcı olabilir bazı süper dahiler vardır umuyorum.

Işlem onlara bir seri göndermek tamamlandıktan sonra neyse, ben temelde, bazı hazır yazılım satın kurmak gerekir, ve. Bir bu basit olduğunu düşünürdüm, ama kriterleri verilen bu şey ama kanıtlamıştır. Aşağıdaki gibi temel adımlar şunlardır:

) Kişisel (ama çok = P bilgi girmek için web sitesinde 1) Özel form

2) satın alma yapmak için PayPal siteye onları yönlendir

3) başarılı işlem Upon AUTOMATICALLY bir seri sayfasına göndermek ve / veya tescili ile bir e-posta gönderin.

Ben (btw PHP kullanarak) çeşitli IPN sınıflar baktım ve hiçbir şey çok basit görünüyor, ve PayPal geçirilen özel değişkenlerin her türlü seviyor görünmüyor, ne de otomatik olarak satın alındıktan sonra başka birini göndermek gibi görünüyor. Ayrıca, hangi kimlik I / süreç nihayet geri gelip ne zaman eğer bakıyor olmalıdır?

Belki de "Pro" hesabına ihtiyacınız var? Her halükarda, Paypal IPN benim bilgiyle ilgili hiçbir varsayımlar olun. Ben sadece bir sınıf gibi (umarım bir zaten denemedim) veya bunu gerçekleştirmek için nasıl en azından biraz daha basit (ve özlü) belgelerine ediyorum.

Iyi.

EDIT # 1:

Herkes bir satın alma sırasında MİKTARI alanını sağlayan herhangi bir bilgi var mı? Nedense o 1 de sıkışmış ve bir değişiklik izin vermez. Ben miktarı atm için hiçbir şey geçen değilim.

0 Cevap