Bir web uygulamasında veri ve bir müşteri ile görüntü senkronize ediliyor

0 Cevap php

Ben fotoğraf ve görüntü meta verilerini depolamak için gereken PHP bir web uygulaması yazıyorum. Gelecekte, uygulama istemci üzerinde çevrimdışı çalışmak gerekebilir. Bir kullanıcı internet erişimi olmayan uzak bir alana gitmeden önce yaptığı laptop için tüm görüntü ve verileri indirmek gerekebilir. Uzak konumda iken kullanıcı sisteme yeni görüntüler eklemek ve görüntü veritabanı onun yerel kopyası ile karşılaştırmak mümkün olabilir. Internet erişimi olan bir alana dönerken, kullanıcı sunucuya onun yeni görüntüleri kopyalayıp herhangi yenilerini almak istiyorum bir senkronizasyon işlemi çalıştırmak istiyorum.

Ben (web sql veritabanı bırakıldı görünüyor) HTML5 yeni web depolama / localStorage seçeneklerine baktım ve ben bu sadece 5MB alan ve bir veya iki görüntüleri kolayca aşabilecek olduğu gibi çok sınırlı olacak düşünüyorum.

Bir tarayıcı tabanlı web uygulaması ile / aslında olası pratik yapmak istediğiniz nedir? Yoksa net erişimi olmayan kullanıcılar için yerel dosya depolama yetenekleri ile bir masaüstü / tablet uygulaması yazma bakıyor olmalıdır. Başlangıçta, bir web uygulaması olması gerekiyor, ben sadece öncesinde düşünmeye çalışıyorum. Ben baştan arkaplanı için CouchDB gibi bir şey kullanarak kendimi gelecekte daha fazla seçenek verecek? Anladığım kadarıyla, bu iyi bir eşitleme işlevi ile birlikte gelir.

Teşekkürler,

0 Cevap