Biz Zend Certifieed PHP5 Sınavı geçmek için gereken yüzde kaç [kapalı]

4 Cevap php

Biz Zend Certifieed PHP5 Sınavı geçmek için gereken yüzde kaç?

4 Cevap

S: Ben geçti olmadığını nasıl anlayacağım?

Sınav sonunda bir geçiş / başarısız notu alacaksınız. Sayısal puan serbest değildir. Eğer başarısız Zend yeniden almak indirimler sunuyor gerektiğini, certification@zend.com lütfen bize mail.

http://www.zend.com/en/services/certification/faq#faq8

Zend bu bilgileri bırakmaz. Eğer başarılı veya başarısız olursa onlar sadece size.

Oniki konular içine kategorize kesit sonuçları vardır. Örneğin Akarsular ve Programlama, XML ve Web Servisleri, Dizeler ve Pattenrns, PHP 4/5 farklar vb

Her konu için, sonucu üç sınıf yani DÜŞÜK, ORTA VE YÜKSEK alacak. Ben sınavı geçmek için bütün konularda hiçbir alçak ile daha orta ve yüksekler gerektiğini düşünüyorum. Eğer examn başarısız olursa, yeniden almak geçmek için düşük ve ortamlar üzerinde yoğunlaşmak gerekebilir.

Ben (ve ben kaldırdık geçti) Zend PHP5 sertifika sınavı verince onlar skoru ortaya koymamıştır. Geçmek ya da başarısız olursa sınavın bitiş onlar söyleyecektir.

Yapabileceğiniz en iyi şey tüm bölümlerde genel olarak iyi yapmaktır. Bir kısmı gerçekten iyi yapmak ve diğer kısmı gerçekten kötü yaparsanız benim anlayışıma göre, o genel puanı için iyi değildir ve tutarsızlık gösterir. Bunlar genel olarak tüm bölümleri ve (denge diyet) da iyi bir anlayış ve bilgi test edecek.

Ve kendi resmi sitesinden bazı model testleri vardır. Bu sınav soru kalıplarını anlamak için size çok yardımcı olacak ve size puan verecek ve isteyip / başarısız ve performans analizini geçerse.

Ben önümüzdeki hafta Zend Framework sertifika sınavı için oturup planlıyorum ve ben yukarıdaki kural da aynı şekilde ima düşünüyorum.

İyi şanslar ve benim en iyi dileklerimle. :)