Çıktı Tampon ve kalıp () / exit () fonksiyonu nedir?

0 Cevap php

Ben herkesin tatil iyi gidiyor umuyoruz.

Burada bir diğer PHP ile ilgili bir soru. Ben ne Geçenlerde öğrendim geçersiz nedeni (yani komut daha sonra başlıklarını geçebilir) olduğu için, benim komut çıktı tamponlar kullanıyorum. Ben şimdi bunun yerine çıkış tamponları kullanarak komut sonunda çıktı hazırım kadar bir değişken veya depolama bazı diğer tür tüm çıkış saklamak gerektiğini biliyoruz. Ne yazık ki, ben zaten zaten benim sayfaları içine bu işlevleri ve html kendiliğinden çıktı kodlama var. Ben bu sürümü ile karşılamak için sıkı tarihleri ​​gibi ben, senaryonun 2. sürümünde bu sorunu düzeltmek mümkün umuyordum.

Eldeki soruya. Bunu yapmak için planlama, ama görünüşe die () ve exit () fonksiyonları çıkışı tamponlar ile çok iyi çalışmaz oldu? Ben hata mesajları () sonra çıkış var, ve bunun yerine bu noktada yürütme biten, bu komut çıktı tamponunun nedeniyle devam ediyor gibi görünüyor. Ben çıkış tamponları ve çıkış (beklendiği gibi) fonksiyonları çalışmaz kaldırarak bu hipotezi test ettik.

Ben bu davranışı değiştirmek, ya da ben çizim tahtasına geri dönmek ve benim eski sayfaları yerine başlamalıdır bir yolu var mı? Biz sonuna kadar çıktı tutmalı neden Ayrıca, birisi bana açıklayabilir misiniz? Ben her zaman öğrenme ilgileniyorum.

Peşin herkese teşekkürler! 2010 yılının son birkaç gün tadını çıkarın!

0 Cevap