PHP - Postback genelinde form değerleri korumak için en iyi uygulama

0 Cevap php

Burada PHP tam acemi, hemen hemen tüm benim önceki iş ASP.NET oldu. Ben şimdi bir PHP proje üzerinde çalışıyorum, ve ben tökezledi ilk rock postback arasında değerleri tespit edilir.

En basit, ama yine de gerçekçi Örneğin, ben 10 dropdowns var. Bu benim bir sonraki adım olarak bile, henüz veri sınırlama değildir. Bunlar basit dropdowns vardır.

Ben tüm sayfa bir etiketi inclosed var. Her açılan için onclick () olay, seçilen değer dropdowns ile, elemanı gizli corrosponding dropdowns doldurmak bir javascript işlevini çağırır. O gizli değer boş değilse, sonra sayfayı yeniden üzerine, i seçili seçeneği ayarlamak = benim gizli o.

Bu tek bir geri gönderme için harika çalışıyor. Başka açılan değiştirildiğinde Ancak, orijinal 1'st açılan nedeniyle corrosponding gizli değeri de değerini kaybetmeden, değerini kaybeder!

Bu sorgu dizesi veya oturumları, ya da ... başka bir fikir kullanarak içine bakmak beni çekiyor.

Birisi benim durumda en iyi hangi seçenek olarak, bana doğru yönde işaret? Ancak ben benim beceri düzeyi için bazı oldukça yoğun şeyler yapmak için gerekli olan am, bir PHP acemi am, bu yüzden flexable ve kullanımı preferribly biraz kolay bir şey gerekir.

Teşekkürler!

----- Edit -----

Benim soru üzerinde biraz daha açıklama :)

I 'geri gönderme' derken ben sayfa / form teslim ediliyor bahsediyorum. Kontrol sunucuya geri geçirilir ve HTML / PHP kodu yeniden yürütülür.

Dropdowns ve gelince sayfa sunulduğunda, ben yerine ilk indeksine geri varsaymak, önceki seçimi ile açılan yeniden çizmek mümkün duyuyorum böylece hiddens, ben "seçilen değeri" veya "seçili dizini" korumak için gizli değişkenleri kullanılan nedeni, . Ben $ _POST [] komutunu kullandığınızda, ben adıyla açılan alamadı, ama ben adıyla gizli değerini almak mümkün duyuyorum. Açılır-değişti olayın üzerine, ben onun corrosponding gizli içine açılır menüden seçilen değeri ayarlar javascript çağrı nedeni budur.

-------- edit again -------- Alright alright, i see that i need to take a step wayyy back and explain the overall goal :) i apologize for not being very clear to begin with.

Bir kullanıcı verilerini görüntülemek için, bizim şirket içinde bir bölüm seçebilirsiniz nerede nihai tasarım bir sayfa olacaktır. Bu bölüm (bir açılan itibaren) seçildikten sonra, o zaman ben daha spesifik veri seçimi dropdowns gösterecektir: Renk, boyut, satıcı, stil, tarih, mağaza #, vb .. Bu noktada ben de için satış verilerini görüntüler Seçilen bölüm. Herhangi bir renk seçimi üzerine, boyut, vs-i yeni kriterleri karşılamak için satış verileri sonuçları güncelleyecektir

--------- edit ---------- I cannot provide external access to my example, however here is a sceenshot with explination. In the image below, The user would expand the Department dropdown, to pick a department. At this point, the sales data below would refresh according to that department. Then, the user would select a "Group By" option such as Store, and the page/data would refresh to display data grouped by store. Then they could select a color such as black in my example, and the data would show sales for the selected department and color, grouped by store.

Ancak tüm bu yapmak için, sayfa departmanı, renk ve açılan seçimleri her yenileme / yazı gruplama korumak gerekiyor ...

alt text

0 Cevap