Kilitleme ile Kullanıcı Dostu Video İnceleme

0 Cevap php

Biz giriş ve çevrimiçi görüntüleme için bir sistem ile inşa videoları yorumlayan bir kullanıcı sağlayan jquery / php / mysql sistemi var. Bir kullanıcı bir video gözden başladığında, video gibi işaretlenir. Ama şimdi kullanıcı uzakta seyreden veya inceleme tamamlamadan tarayıcıyı kapatarak klasik tarayıcı tabanlı uygulama sorunu haline kendimizi köşeye ettik. O video sonra sürekli gözden geçirilmekte ve belirsizlik durumuna girmek, ancak asla ve kuyruğunu yeniden girerek asla.

Seçenekleri biz var:

  • Bir süre sınırının dışında inceleme oturumları bulmak ve geri kuyruğuna bunları sıfırlamak için (biz zaten diğerleri var) bir hizmet oluşturun.
  • Bir kullanıcı inceleme için bir video kilitler Esasen o içeri kullanıcı günlükleri, onlar oturum dahaki kilidi olacağım zaman bir süre sınırının dışında inceleme oturumları Sıfırla
  • Bana yapılan bir öneri php / apache oturum uzunluğunu kullanmak ve sona ermesi üzerine, herhangi bekleyen incelemesi işlerini sıfırlamak oldu. Ben bile nerede bu paylaşılan bir sunucu üzerinde bir proje olarak bu uygulamaya bakmak için bilmiyorum, bu yüzden bir apache yapılandırma olmamalı, ama sıfırlama mekanizması sıfırlamak mümkün veritabanı kimlik bilgileri bilmek gerekir. ..
  • Kötü çözüm herkes soruyor, javascript ile çıktıktan kullanıcıyı engelleyen nefret ediyor "Emin misiniz?"

Bu sistem bir kaç işe yorumcular tarafından kullanılır, bu yüzden tam burada kamu ile ilgili değilim, ama bu bir video kilidini çünkü ben yukarıda 2 seçeneği nakavt hangi, hızlı inceleme için giriş paylaşmalarını engellemek olamaz aynı oturum açma kullanarak başkası tarafından gözden geçirilmektedir.

0 Cevap