PHP Apple Geliştirilmiş Bildirimi

0 Cevap php

I this excellent blog post deneyin ve Apple benim sunucudan çalışan Push Bildirimleri almak için kullanıyorum. Bağlantı cezası kurmak ve bunu yazabilir gibi görünüyor. Ancak, bildirim hiç geldi. Denemek ve hata ayıklama ben APNS sunucu kesmeden önce bir hata kodu döndürür yapacak bir 'gelişmiş bildirim' inşa etmek istiyorum. Ancak, PHP kullanarak sunucuya göndermek için veri oluşturmak için nasıl emin değilim.

Şu anda normal bir bildirim için ben öğretici yazı gereği, kullanıyorum:

$apnsMessage = chr(0) . chr(0) . chr(32) . pack('H*', str_replace(' ', '', $deviceToken)) . chr(0) . chr(strlen($payload)) . $payload;

Bu biçimde bir isteği oluşturur:

alt text

Ancak, biçiminde bir istek gerekir:

alt text

Nerede, belgelerine göre:

Tanıtıcı-An bu bildirimi tanımlayan keyfi değer. APNs bir bildirim yorumlamak değil, eğer bu aynı tanımlayıcı bir hata yanıt paketinde döndürülür.

Bildirim artık geçerli değildir ve atılabilir zaman tanımlayan saniye (UTC) olarak ifade Bitiş-sabit bir UNIX çağ tarihi. Vade değeri, ağ için (büyük endian) olmalıdır. Vade değeri pozitif ise, APN en az bir kez bildirim sunmak için çalışır. Sen sıfır belirtebilirsiniz veya sıfırdan küçük bir değer APNs tüm bildirim saklamak değil istemek için.

Yukarıdaki geliştirilmiş bildirim biçimi TUSE için yukarıdaki kodu adapte herhangi bir yardım çok takdir!

0 Cevap