PHP masaüstü uygulamaları

8 Cevap php

I have quite a few years experience of developing PHP web applications, and have recently started to delve into Python as well. Recently I've been interested in getting into desktop applications as well, but have absolutely no experience in that area. I've seen very little written about PHP-gtk and wonder whether it's really a good area to get stuck in to.
What I'm really looking for is something that will allow me to quite quickly develop some decent small/medium sized apps, and be able to deploy them in Linux and Windows. Something in Python or PHP would be great (but I'd be happy to learn something else if it has big advantages).

Siz ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler

8 Cevap

GTK ile PHP Bina uygulamaları istemci tarafı çapraz-platform uygulamaları oluşturmak mümkündür, ama ben mutlaka GUI geliştirme için en uygun seçim olduğunu sanmıyorum ...

İşte bazı bağlantılar:

http://gtk.php.net
http://www.cweiske.de/phpgtk.htm
Gnope.org
kksou

Python için, PyQt benim favorim - zengin işlevsellik ve Python ile mükemmel entegrasyonu yanı sıra mükemmel araçları ile gerçekten güçlü bir çerçeve, örneğin çapraz platform UI tasarımı için.

Python ve Java hem de Linux ve Windows ortamında hem de çalışan için mükemmel. Onlar sürece işin herhangi bir işletim sistemi belirli tip yapmıyoruz, genel olarak sorunsuz vardır. Masaüstü uygulamalar oluşturmak için Python nesne yönelimli PHP yapmak için kullanılan konum, özellikle eğer, oldukça basit ve bir PHP arka plan geliyorlar yanı sıra eğer öğrenmek kolaydır.

masaüstü uygulamaları için, ben PHP iyi bir dil olduğunu sanmıyorum.

PHP için, ben winbinder, güçlü bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Appcelerator Titanium şimdi (de, Javascript, Python, Ruby ek olarak) PHP kullanılarak inşa masaüstü uygulamalarını destekler.

Appcelerator Titanium. Python yazın.

PC, Mac ve Linux için yürütülebilir oluşturun.

Neden php bir masaüstü uygulaması geliştirmek istiyorum?

Kendinizi yerine php kötüye bir iniş programlama ortamı (c / java / c # /)

Özellikle C # ve Java ile oldukça hızlı, çok güzel sonuçlar almak. (Java çapraz platform şeyler için daha kolay olsa da) ve her iki çapraz platform.

QT ve GTK ile kombinasyon halinde C (+ +) da mümkündür, ama sonuç yavaş görünür