Joomla 1.5 kullanıcı tescil Recaptcha yükleme

7 Cevap php

Ben Joomla 1.5 kullanıcı kaydı içine ReCaptcha yüklemeye çalışıyorum. Bu sadece Joomla ile ilgili bir sorun olabilir ama kayıt vurduğunda hiçbir şey olmuyor. Ben bazı JavaScript form doğrulama yaptığını düşünüyorum ama ne yanlış gitti kullanıcıya söylüyorum hiçbir şey yoktur. Allah korusun, eğer, onlar Joomla ana sayfasına kullanıcıyı yönlendirmek ve başarı hiçbir haber verecek doğru formu doldurunuz yok.

Bu bir Joomla konudur ya da benim yüklemek yanlış bir şey mi var? Herkes bu daha kolay olurdu Joomla için bir plug-in veya modül biliyor mu?

Thanks in advance,
Samuel

GÜNCELLEME: Joomla reCaptcha çalışmayabilir neden olduğu değişkenleri $ _POST ve $ _GET için "şeyler" / "şey" bir sürü yok. Bu yüzden üzerinde artık vakit geçirecek değilim geçmiş iş için oldu. Utanmaz Tak: yerine wordpress kullanmak.

this can be closed as I don't have time to verify which answer works

7 Cevap

Joomla reCaptcha çalışmayabilir neden olduğu $ _POST ve $ _GET değişkenleri için "şeyler" / "şey" bir sürü yok. Bu yüzden üzerinde artık vakit geçirecek değilim geçmiş iş için oldu.

artık wordpress kullanıyor.

Eğer Joomla için tüm reCaptcha eklentileri denedim emin misiniz? Bol vardır:

http://extensions.joomla.org/extensions/search/reCaptcha

Şablon ileti etiketi başarılı veya başarısız kayıtlarının ilgili kullanıcıya mesaj gösterilecek içerdiğinden emin olun (diğer şeyler arasında!)

http://docs.joomla.org/Jdoc_statements

Hiçbir hata görüntülenir emin misiniz? Iam bazı php uygulamaları ile kullanarak, hata "BOX" içinde.

Topluluk oluşturucu bileşen, modül deneyin.

Eğer 'hiçbir şey olmuyor' tarafından size ziyaretçi kayıt sayfasında kalır ve tarayıcınızın JavaScript hata günlüğünü kontrol ve ölümcül bir hata teslim olmaktan formu tutmak değil emin olun, ilerlemek değil demek. Eğer sayfa avans yapar ve sonucu tamamen boş sayfa olduğu anlamına, orada karşılaşılan olan bir PHP hata olabilir ve hatalar kamuya görüntülenen değil olabilir. Barındırma sunucusu oturum açın ve yukarı gösteren herhangi bir ölümcül hata olup olmadığını görmek için PHP günlüğüne bakın.

Ben kuvvetle Mollom / moovum kullanmanızı öneririz. Bu kayıt ile çalışır ve güzel bir şey şüphe veya spam varsa, kullanıcıların sadece koruma göreceksiniz sırasında herhangi bir dosya kesmek zorunda kalmamasıdır.