CMS programcılar takım için eteklere (kolay) bir öğrenme eğrisi vardır hangi kurumsal-sınıf açık kaynak?

5 Cevap php

Bir şirket, özel bir CMS gelişmekte uzmanlaşmış olarak, bizim bir sonraki projede bir açık kaynak CMS dağıtmak istendi.

Biz bir sistem seçmekte özgürdürler. Eğer PHP5 MVC modeli ve OOP aşina bir takım için ne önerirsiniz?

Ben Drupal ve Typo3 başında çok zor olduğunu söyledi, böylece diğer seçenekleri nelerdir oldu? EZ belki Yayınla veya Joomla?

5 Cevap

Sizin takım insanlar PHP bilginiz varsa o Drupal onlar için hiç de zor olmamalı. Drupal kendisine özgü ama ekip hemen hemen sitenin nasıl çalıştığını her yönüyle kontrol edebilirsiniz modül kod yazmak mümkün olacak öğrendikleri zamanlar çok çekirdek tutarlı uygulanan kanca oluşturmak için aşağıdaki bir kaç gelenekler vardır.

Öğrenmesi zor olma Drupal itibar için temel nedeni yönetim ekranında seçenekler büyük bir sayıdır, ama birisi için uygun bir yer oluşturmak ve sürdürmek konusunda ciddi ise, bu Drupal kapalı bunları açmak için yeterli olmamalıdır.

Hayır. .. Öğrenmek için bir cehennem eZPublish değil. Çok garip bir yapılandırma orada olacak.

CMSMadeSimple kadar güzel kod temeli ive kendimi tökezledi. Ive da Joomla ile bir ticari site yaptı. Bu belgelerin çok var ama şahsen ive oldukça zayıf bulundu.

Ben gerçekten zaten y zor arıyor ur anlıyorum, ama yok

(u size onun etrafında tüm kurumsal sitesi kurmak ama) değil, özellikle çok amaçlı, içeriği zengin web siteleri için, ama ben e-ticaret çözümleri için sabit listesine magento atarım. £ 4k Onların anual destek - TL 6K ur pantolon öldürmek gerekir!

Eğer bir kurumsal-sınıf CMS arıyorsanız PHP CMS (Joomla, Drupal vb) çiftleşmiş bakmak, ancak bir Java CMS (JSR-170) veya plone bakmak olmaz.